Chileense kanalen, 10 dagen
vanuit Puerto Williams, Chili

Route: Vanaf Puerto Williams, Chili varen we westwaarts over het Beagle kanaal naar Bahia Yendegaia, hierna volgen we de route over de Brazo Noroeste naar diverse baaien zoals Caleta Olla, Seno Pia, Caleta Cinco Estrellas en varen we aan de voet van de Cordillera Darwin. De tocht vervolgt met prachtige ankerbaaien met watervallen, gletsjers en een overweldigende natuur.

Chileense kanalen, 10 dagen
vanuit Ushuaia, Argentinie

Route: Vanaf Ushuaia varen we naar Puerto Williams (+/-5 uur varen) om in te klaren in Chili. Vanuit Puerto Williams varen we westwaarts over het Beagle kanaal naar Bahia Yendegaia, hierna volgen we de route over de Brazo Noroeste, varend aan de voet van de Cordillera Darwin, naar diverse baaien zoals Caleta Olla en Seno Pia. Ook zullen we een aantal ankerbaaien op Isla Gordon bezoeken. Deze tocht beloofd prachtige watervallen, gletsjers en een overweldigende natuur.

Nog beschikbare reizen seizoen 2023-2024

Chileense kanalen, 10 dagen. Vertrek en aankomst Puerto Williams, Chile. Van vrijdag 1 december tot maandag 11 december 2023 en van vrijdag 8 maart tot maandag 18 maart 2024. De vaartochten gaan door met minimaal 2 gasten.

Telefoon & Internet

Tijdens de reizen door de Chileense kanalen hebben we geen telefoon of internetverbinding en gebruiken we een kortegolfzender met modem om korte berichten te kunnen ontvangen en verzenden via ons sailmail adres. In Ushuaia (Argentinië) en ook Puerto Williams (Chili) is er in de havens wel een Wifi verbinding. Deze verbinding is echter niet zo snel. Je kunt ook in diverse cafe's en restaurants internetten.

Visum

Dat hoeft u van te voren niet te regelen. U krijgt bij aankomst in Argentinië en ook in Chili een visum van 90 dagen.

Plaatselijke tijd